I samarbete med prenumeration.online

Julklappar och presenter är för många ett onödigt stressmoment i vardagen. När julen närmar sig och julklapparna till familj och vänner inte är inköpta kommer stressen lätt krypande med en ruskig fart. Har man ingen önskelista att gå efter är det inte lätt att komma på vad man ska ge bort i julkapp alla gånger, men det finns en sak som går hem till nästan alla. Den perfekta julklappen är många gånger en prenumeration på en tidning. Den här typen av present håller länge och ger mer än en present på samma gång. Det finns många tidningar att välja bland ute på marknaden och det finns garanterat något som passar alla.

Prenumerationer

Det finns många alternativ att välja mellan när man ska ge bort en prenumeration i julklapp till någon. Till exempel är det extra roligt att ge bort, och att få, en prenumeration med premie. Då får den som tar emot presenten inte bara ett antal nummer av sin favorittidning, utan också en premie som ofta är en exklusiv gåva från ett välkänt märke. Tidningar och tidskrifter finns det gott om och ett par av de erbjudanden som finns är till exempel åtta nummer av tidningen Sköna hem och fyra rödvinsglas från Ittala för bara 299 kronor. Ett annat erbjudande nu inför jul är sex nummer av Allt om mat och två muggar från Röstrand för bara 159 kronor.

Förutom att det är en bra och rolig julklapp att ge bort är det dessutom väldigt enkelt. Efter att du har beställt prenumerationen börjar den skickas hem till personen som har fått julklappen av dig och du behöver inte tänka mer på att tidningarna kommer fram eller när premien kommer. Allting skickas till den som har fått prenumerationen. När de förbetalda numren har skickats ut kan personen alltid välja att fortsätta prenumerationen på egen hand.