I samarbete med Phonehero.se

Mobilen är idag en självklar del av våra liv, både till vardags och på jobbet. Därför är det inte så konstigt att vi byter mobil oftare, vissa av oss flera gånger om året. Att köpa nya mobiler har en påverkan, inte bara på vår personliga ekonomi utan också på miljön. Genom att köpa begagnade mobiler gör du båda en stor förtjänst.

Köp en begagnad telefon istället för en ny

Idag köper vi nya telefoner trots att våra nuvarande är fullt fungerande. Många gånger fungerar en begagnad lika bra som en sprillans ny. Många tvekar dock inför att köpa en begagnad telefon på grund av risken med att stöta på en oseriös säljare, och det är här PhoneHero.se kommer in i bilden. När en telefon lämnas in har de en lång checklista med punkter som måste godkännas innan mobilen publiceras till försäljning. Här kollar de bland annat att alla knappar fungerar, att kameran fungerar som den ska och att WiFi tar upp signalen. Så du kan släppa oron över att få hem en trasig telefon.

Många oroar sig också över att telefonen ska vara stulen, speciellt när det handlar om en begagnad iphone. Hos Phonehero köper du en telefon med försäkringen om att de rapporterar varje IMEI-nummer till polisen. Detta ger dem möjligheten att upptäcka om en telefon skulle vara stulen. Alla mobiler rengörs och fabriksåterställs innan försäljning. De garanterar helt enkelt en trygg och smidig affär.

Vill du veta mer om Phoneheros affärsidé och hur du enklast köper en begagnad mobiltelefon, besök PhoneHero.se redan idag. Då får du även chansen att titta närmare på deras utbud för tillfället. Givetvis har de öppet köp på alla telefoner, vilket gäller i 14 dagar. Då kan du testa telefonen hemma i lugn och ro, för att sedan skicka tillbaka den om du inte skulle vara nöjd.