Vi tror verkligen att becknarväskan är här för att stanna ett bra tag till eftersom den har blivit populär så himla snabbt och den används dagligen av massvis av ungdomar eftersom den är riktigt trendig i speciellt förorterna men kan ses användas lite överallt nuförtiden.

Vi tror att den kommer försvinna om 10 år kanske eftersom den kan vara så användbar och även snygg samtidigt så kommer den nog börja användas mer och mer och fortsätta vara trendig ett bra tag till.

En trend hos de äldre

Vi tror att den kommer börja användas av lite äldre person så småningom efter den blir mer och mer vanlig och folk kommer börja använda den för att kunna ha med sig lite saker om man kanske ska gå till stranden eller vara på festival så kan det vara skönt att inte behöva ha med sig en hel väska för bara några få saker.

Det är helt klart en skön ersättning för män som inte haft någon speciellt snygg liten väska som de kan bära med sig överallt som kvinnor haft de med sin handväska.

Vad är en becknarväska

Om du inte vet vad en becknarväska är så förklarar jag det kort. En sån väska kan även kallas för magväska eller även kallad kuvertväska. Den är relativt liten och bärs över axeln ned till magen. Den är användbar om du ska ha med dig lite små saker som en mobil och några nycklar exempelvis.

Den kan även kallas för man purse men det är ett väldigt ovanligt ord och används oftast i de mer rika delarna av Sverige. En man purse tenderar att vara en liten större väska men de bärs ungefär likadant.

Den är mest populär bland ungdomar i åldern 14-20 år och har blivit mer och mer populär sedan 2018 efter att ordet kom till ordboken 2016. 

På denna sajt kan du hitta populära becknarväskor om du är intresserad av att köpa en eller om du bara vill hitta lite mer information.