I samarbete med calou.se

Träskor och boots är klassiska och bekväma. Eftersom de i princip aldrig går ur tiden kan det vara värt att lägga lite extra pengar och få riktigt bra kvalitet och komfort. Köper du boots och träskor i bra kvalitet kan du lämna in dom till skomakaren om de får skador och skomakaren kan göra dem som nya igen. Billiga slit-och-släng skor brukar inte gå att reparera när de väl gått sönder och de har dessutom en betydligt sämre komfort.

Träskor

Nuförtiden finns det massor av olika typer av träskor för damer. Den gamla klassikern finns kvar men nya modeller har utvecklats. Det finns exempelvis både hårda och mjuka träskor idag och de finns i massor av olika designer. Det finns helt enkelt designer och modeller för alla, oavsett smak.

Träskor kan du använda vid massor av tillfällen, exempelvis på jobbet, hemma, på fritiden och när du skall göra ärenden på stan.

träskor dam

Boots

Boots kan ofta även kallas för stövlar eller stövletter. Det finns boots för damer i massor av olika modeller och färger att välja mellan. Välj mellan höga och låga boots, med eller utan snörning, spetsig eller runt tå osv.

Boots är en bra typ av sko att ha på vintern för att undvika att bli kall och blöt om fötterna. De finns både med och utan foder. Om de skall användas på vintern gäller det att välja rätt typ av material som inte blir skadat eller missfärgat av salt och vatten. Skinn är ett mycket bra material för vinterboots.

boots dam