I samarbete med Öijareds golfbana

Behöver ni koppla av efter en stressig period på jobbet? Kanske fixa barnvakt och ta en parhelg bara ni två, i golfens tecken? Då är Öijared Resort något för er. Här finns Sveriges största golfanläggning, vackert placerad i de oerhört natursköna omgivningarna mellan sjöarna Mjörn och Sävelången. Öijared ligger endast 35 minuter från Göteborg och stoltserar med både konferensmöjligheter, jakterbjudande, en spännande multibana och ett väldigt speciellt badkoncept, utöver själva golfen.

Öijared Resort erbjuder tre olika golfbanor: Gamla banan som både är deras äldsta, modernaste och samtidigt mest utmanande bana. Nya banan är mer öppen och varierad med sin skogs- och parkmiljö, och har två hål som bjuder på vackra vyer över sjön. Parkbanan är en riktigt vacker bana, som dessutom häpnadsväckande nog börjar med första tee på klubbhusets gräsklädda tak. När ni inför er golfweekend väljer något av Öijareds två golfpaket så ingår två, alternativt alla tre, av deras banor. För varje paket finns två prisalternativ beroende på vilken dag ni kommer, och för en liten extra peng får ni dessutom möjlighet att boka in er på deras bad och bastu. Detta är deras exklusiva badkoncept där ni erbjuds både torr-, aroma- och ångbastu, klassisk pool, en varm och inbjudande utomhuskälla och även isduschar. Öijared tar väl hand om er med sina genomtänkta paket och olika erbjudanden, men också för att denna resort bjuder in till både skogsvandringar och lek. Närmare bestämt så finns här även en så kallad multibana som har ett varierat innehåll av både golf, footgolf, frisbeegolf och Golfäventyret, som fokuserar på pedagogisk spelarutveckling för barn och unga.

Så boka barnvakten och packa resväskorna, för en golfweekend på Öijared kommer göra både kropp och själ gott. Njut av god mat, avkoppling och mängder av spännande och utmanande golf.