I samarbete med jultröjan.se

En jultröja är en tröja med typiska julmotiv. Det finns många olika motiv som förknippas med julen, t.ex. jultomten, snögubbar, snö och renar. Enligt tradition räknas jultröjor som fultröjor och tröjan ska inte gå att misstas för att vara en vanlig tröja. Ju mer julig desto bättre är det. Jultröjan är vanligtvis en stickad tröja.

Redan sent 70-tal började jultröjan bli populär i USA. Den blev populär hos skådespelare och andra Tv-personligheter. Tröjan skulle vara så ful som möjligt och på så sätt väcka mest uppmärksamhet. Det blev som en tyst tävling att ha jultröjan som kunde beröra mest.

I början av 2000-talet så anordnade några vänner i Kanada en fest för sina vänner och sina familjer. På festen skulle alla ha på sig en ful jultröja för att få lov att komma. Festen har utvecklats till något större och i Vancouver har de nu mer än 1000 deltagare på sin ”Ugly Christmas Sweater” fest. Denna fest håller man årligen och den arrangeras i Commodore Ballroom.
Stora kedjor som H&M, Cubus, Zara med flera hakade på trenden och nu har människor världen över jultröjor. Jultröjorna utvecklas hela tiden och idag finns det till och med jultröjor med effekter så som ljus och högtalare.

Snygga och mysiga tröjor på nätet

Mjuka och sköna jultröjor tar större och större plats bland jultraditionerna. Utbudet är stort och det är oavsett om man är vuxen eller om man är barn. Det svåra är att hitta perfekta jultröjor och det är just därför jultröjan.se har skapats. Här får man en perfekt guide över vilka jultröjor som finns på nätet. Det är inte bara de traditionella jultröjorna med tomtar, renar, snö, snöflingor och snögubbar som finns utan här finns även flera modernare varianter. Här kan man hitta jultröjor med exempelvis Batman, Star Wars, Harry Potter eller varför inte Spiderman? Besök jultröjan.se för att få en överblick över alla jultröjor som finns.

Om du gillar jultröjor men din omgivning inte upptäckt charmen med dem än så bjud in till en julfest med jultröjor som tema. Belöna med något fint pris – är det tävling så brukar det trigga igång deltagandet! Det har blivit mer och mer populärt att ha en jultröj-dag med kollegor eller vänner. Detta är ett bra och roligt sätt att förbereda sig inför julen. Jultröjor är dessutom ett perfekt plagg för familjens julkort och blir ett kul resultat att dela med sig av till släktingar och vänner. Tveka inte att hitta den perfekta jultröjan på jultröjan.se