I samarbete med peterakare.se

Ska du flytta, men bävar inför att bära kartonger och möbler? Det är du inte ensam om eftersom det är en av det tyngsta uppgifterna när det kommer till att just flytta.

Anlita en flyttfirma

Att anlita en flyttfirma är till stor hjälp. De hjälper dig att bära och frakta dina tillhörigheter på ett varsamt och professionellt sätt. Det spelar ingen roll om ditt bohag är stort eller litet, alla är välkomna att anlita en flyttfirma. Oroa dig inte över att du har stora tunga saker, eller något som är ömtåligt. De som arbetar hos peterakare.se kan sin sak och tar god hand om allt det som ska från punkt A till punkt B.

En flyttfirma som erbjuder mer

Peter Åkare erbjuder inte bara klassisk hjälp med flytt utan också flertalet andra välbehövda tjänster. Till exempel kan du få hjälp med att både montera isär och att montera ihop möbler som annars skulle vara svåra att få ut ur den gamla bostaden eller lokalen och in i den nya. Detta är något som är slitsamt och kan ta lång tid att göra själv. Du kan också boka assistans med magasinering vilket ofta kan behövas när du vill förvara dina ägodelar på ett tryggt sätt. Att magasinera saker är perfekt om du flyttar från en större bostad till en mindre eller om ditt företag behöver en plats att ställa saker på under en tid. Ytterligare en av de många tjänster som erbjuds är flyttstädning. Att flyttstäda tycker nog de flesta är något av det tråkigaste som finns. Att skura golv, putsa fönster och torka ur skåp på den plats man ska lämna är det många som verkligen inte ser fram emot. Så varför inte låta experterna ta hand om den saken i stället? Du slipper tänka på allt som har med det att göra och kan fokusera på att packa upp i ditt nya hem eller på ditt nya kontor i stället.