I samarbete med whitepouches.com

Snusning i alla dess slag är en folklig förekomst i Sverige och detta är en stor del till varför det röks så lite tobak i Sverige. Den nya utvecklingen av snuset har tagits med storm av tobaksfria snusvarianter de senaste åren. Siffror tyder på att den nikotinfria snuskonsumtionen ökade med hela 88% år 2021 och har varit en stor orsak till att människor i Sverige slutat med andra former av tobak.

Dessa tobaksfria snusalternativ kommer i flertalet olika smaker som ger en fräsch touch i munnen. Exempel på smak som går att köpa kan vara mentol, mint, chili, melon, äpple, lakrits med flera. Det finns en stor variation med olika smakkombinationer och därav kommer du med största sannolikhet att hitta en favorit som passar dig eller din kompis, nån i släkten oavsett kön. Ett ypperligt alternativ kan vara att ge bort tobaksfritt snus som present.

Tobaksfritt snus som present

Säg att du har en kompis som kanske vill sluta röka eller som du anser skall börja med tobaksfria alternativ så kan en present i form av tobaksfritt snus vara ett perfekt alternativ. Personen i fråga som du ger presenten till kanske i fråga aldrig har testat sådant snus och genom att introducera dessa coola snusvarianter utan tillsatt tobak kan vara en succé. Anledningarna kan vara många men att främja denna del av snusandet är av god mening då det inte har några negativa hälsoeffekter på människan. Du slipper tobaken och ersätter den med fräscha smaker som du kan njuta av att ha under läppen. Snus är en tradition i Sverige som går så långt bak i tiden som 1700-talet och i dagens mått mätt finns det ungefär 1,3 miljoner snusare. Detta kan också vara en av orsakerna till presenten att främja vår tradition med en ny populär tobaksfri variant av snus.