Att utföra en fasadrenovering är ett utmärkt sätt att förbättra utseendet på din villa och samtidigt höja fastighetsvärdet. Om du bor i någon av Sveriges tre största städer – Stockholm, Göteborg eller Malmö – finns det några särskilda överväganden att ha i åtanke om du vill genomföra en fasadrenovering.

ROT-avdraget gör en fasadrenovering mer tillgänglig

Om du äger din villa och är folkbokförd i den erbjuder ROT-avdraget dig möjligheten att dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden för en renovering, om- eller tillbyggnad. Detta inkluderar förstås också en fasadrenovering. I och med att du kan sänka kostnaden för din renovering så kan den bli en ännu bättre investering.

Fasadrenovering – en investeringsmöjlighet?

Att utföra en fasadrenovering i Stockholm är en chans att sätta din egen prägel på din bostad. Strävar du efter hållbarhet? Eller kanske modern design? En fasadrenovering behöver inte enbart vara en kosmetisk uppgradering utan kan också innebära en övergång till mer energieffektiva och hållbara material. Det är till exempel inte någon dum idé att komplettera en fasadrenovering med förbättringar av husets isolering. Detta kan vara en åtgärd som på sikt gör fasadrenoveringen till en vinstaffär.

Jucomi Bygg & Fastighets AB

På Jucomi.se hittar du ett av Stockholms mer välrenommerade byggföretag. Totalt har de mer än 80 års samlad kunskap i bagaget, kunskaper som omfattar en lång rad olika typer av byggprojekt. De är kända inte minst för att utföra totalentreprenad inom fasadrenoveringar, åt bostadsrättsföreningar och andra kunder, bland dem villaägare. Att anlita en expert inom fasadrenoveringar som Jucomi kan avsevärt förenkla processen med din fasadrenovering.

En professionell byggfirma hanterar alla typer av fasader

Tar du som har villa i Stockholm, Göteborg eller Malmö hjälp av en professionell utförare av fasadrenoveringar så spelar det ingen roll om du har en trä-, tegel-, plåt- eller putsfasad. Du kommer få hjälp att rusta upp din fasad till toppskick.