I samarbete med sockander.se

Har du besvär med muskler, leder eller nerver? Arbetar du eller bor du i en dålig miljö som påverkar dig fysiskt? Då kan ett besök hos en kiropraktor i Göteborg vara ett bra alternativ för dig. Kiropraktorn kan hjälpa dig med rörelserelaterade besvär av olika slag, exempelvis i form av fysisk behandling och rådgivning. Kiropraktorn kan också vara lösningen om du upplever mycket stress, ångest eller andra fysiskt påfrestande saker som påverkar dig fysiskt.

Vad gör en kiropraktor?

En kiropraktor kan hjälpa dig som har smärtor eller andra problem som är rörelserelaterade. Det kan handla om smärta i ryggen, nacken eller axlar, vilket är vanligt förekommande. Kiropraktorn kan vara till hjälp när du har ont, men även om du skulle behöva rehabilitering efter en operation eller liknande. Du kan också få rådgivning och hjälp med att arbeta fram en individuell plan. Hos en kiropraktor kan du bland annat få nedanstående behandlingar:

  • Muskeltöjning
  • Ledmanipulation
  • Massage
  • Transaktionsbehandling
  • Träningsprogram
  • Rådgivning

Varför besöka en kiropraktor?

Det är enkelt att tro att man bara behöver besöka en kiropraktor om man är sjuk. Visst kan det vara särskilt viktigt med behandlingar då, men det kan också vara väldigt bra att ta kontakt även vid till exempel stress. Vårt mentala välbefinnande är starkt sammankopplat med vårt fysiska mående. Om du mår dåligt på t.ex. din arbetsplats och känner stress eller ångest kan det enkelt påverka både nacke och axlar. Då kan det vara bra att besöka en kiropraktor som kan hjälpa dig både med den fysiska och psykiska delen.

En kompetent kiropraktor kan bland annat hjälpa dig att se över din syn på områdena som orsakar stress och rekommendera avslappningsövningar. Stresshantering och kroppskännedom är också bra behandlingar för att hjälpa dig som har en jobbig arbetsmiljö eller andra psykiskt påfrestande saker som påverkar kroppen.

Ge bort ett presentkort eller en behandling i present

Att ge bort en behandling eller ett presentkort på en behandling hos en kiropraktor är väldigt uppskattat. Det är många som egentligen behöver en eller ett par behandlingar även om de kanske inte vill erkänna det. Det kostar pengar att gå till kiropraktorn så det är många som drar sig för att gå dit om de inte har riktigt ont.

Vårt tips är alltså att ge bort en behandling i present till dina nära och kära som du tror kan behöva en liten justering för att känna sig helt bra i kroppen.

Slutord

Känner du igen dig i raderna ovan? Upplever du fysiska besvär eller stress som skapar smärta eller besvär i kroppen? Då är ett samtal med en kiropraktor i Göteborg värt att fundera på!