Denna sida innehåller presenttips & presentkort som vi personligen gillar och som vi hoppas passa er.

Lyxiga presenttips

Vinprovning för 2
Bekanta er med viner från hela världen. Ni får information om vinets historia, provning av 6 vinsorter, filmvisning, grundlära inom kombination vin och mat samt en frågestund.
Finns på Upplevelse.se

Herrgårdsupplevelse
Kom bort från stressen och spendera en natt i avkopplande miljö och vackra omgivningar. Nu ges goda möjligheter att varva ned i rofylld och vacker miljö tillsammans med god mat kombinerad med bra service. Det här är en romantisk vistelse för två på tu man hand. Välj mellan flera herrgårdar, slott, hotell och gästgiverier. Exakt hur romantisk er vistelse blir bestämmer ni själva!
Finns på Liveit.se

Roliga presenter

Skrikande Flygapa
Håll i armarna, dra svansen bakåt och släpp som en slangbella, så skjuts apan iväg skrikande. Perfekt! Apan är 25 cm lång och har en avtagbar cape.
Finns på Coolstuff.se

SoundRacer
SoundRacer är egentligen en vanlig FM-sändare, precis som du använder om du vill lyssna på din mp3-spelare genom bilradion. Men den stora skillnaden är en specialprogrammerad krets som kan känna av motorns varvtal och spela upp motorljud i bilens högtalare genom FM-nätet. Starta bilen och känn den fyllas av det mäktiga ljudet från en kraftfull V8 som sen brummar realistiskt när du accelererar.
Finns på Coolstuff.se

Presentkort

Upplevelse Presentkort Live it
Med presentkortet har mottagaren möjlighet att välja från samtliga våra upplevelser. Om mottagaren vill utföra en upplevelse som kostar mer än presentkortets värde går det bra att lägga till mellanskillnaden. Presentkortet är giltigt i ett år och levereras i vår snygga Live it-box. När mottagaren använder sitt presentkort för att köpa en specifik upplevelse så gäller det nya värdebeviset i ett år.

Presenkort Coolstuff
Har du svårt att bestämma vad du ska köpa? Köp ett presentkort i så fall – lite som att köpa allt och inget på samma gång! Våra presentkort är tjusigt utformade och gäller för köp av produkter på CoolStuff.se med en giltighetstid på 2 år.