Om du ska hålla i en fest i Göteborg vill du antagligen ha något gott att bjuda på. Ett alternativ kan vara att göra vanliga drinkar och laga olika maträtter. En sak som gör det hela lite roligare är slushdrinkar. De är till viss del frusna och får en helt annan konsistens, smak och karaktär än vanliga drinkar med isbitar.

Olika slushdrinkar

Att göra slush utan en slushmaskin är inte helt lätt. Maskinerna kostar dessutom en del och det kanske inte är något man köper för en enstaka fest. Det kan också vara så att man helt enkelt inte har råd att köpa maskinen. Ett bra alternativ är då att hyra slushmaskin i Göteborg för sin fest. Det är bara att ta emot maskinen, ordna ingredienser och sätta igång med drinktillverkningen. Två drinkar som passar utmärkt som slushdrinkar är frozen margarita och frozen strawberry daiquiris. De är lätta att göra även om man inte gjort så mycket drinkar innan.

Margarita

Strawberry daiquiri

När passar slushdrinkar?

Slushdrinkar passar utmärkt när du vill ordna en fest i Göteborg eller på en annan plats. De kyler ner lite extra under varma dagar på sommaren och de passar också bra om man bara vill festa till det lite extra under en vardagskväll, på semestern eller om man bara är sugen på något kallt och gott.

Slushdrinkar för alla

Slushdrinkar går att göra i alla storlekar, modeller och smaker. Det finns med andra ord en slushdrink för alla. Man kan också göra drinkarna med eller utan alkohol. Det passar bra om någon inte vill eller kan dricka alkohol. Det går också att göra slushdrinkar för barn. De brukar ofta vara mycket uppskattade. I en slushdrink kan man också blanda ner frukt, bär och olika typer av juicer. Man kan blanda smakerna som man vill. I Göteborg går det också att odla olika saker att lägga i drinken. Det medför att man också kan göra drinken ekologisk ock närproducerad.

Vad kostar det att göra drinkarna?

Att göra slushdrinkar behöver inte alls bli speciellt dyrt. Det beror helt enkelt på vad du väljer att lägga i drinken. Du behöver såklart betala för att hyra slushmaskinen till din fest i Göteborg och den drivs av el, men ingredienserna måste inte vara av det dyraste slaget. Om du vill ha frukt i din drink går det bra med frukter som har små fläckar och annat. Det är dock en fördel om ingredienserna är ekologiska.