I samarbete med Globalstäd

Att städa är inte det roligaste som finns, det tar tid och är inte något man längtar till. Även fast man städar flera gånger i veckan och i vissa fall kanske till och med varannan dag, är det inte alltid tillräckligt. Då kan det vara bra med en storstädning några gånger om året, där man städar igenom allt i hela hemmet.

Att storstäda hemma är inte något man alltid hinner med men det är något som bör göras med jämna mellanrum. Inför olika högtider, våren och sommaren kan det vara passande att ha ett skinande rent hem. Man behöver att tvätta sina fönster, städa bakom spis, kyl och frys, bakom möbler, köksskåp och mycket annat. Men det är inte alltid man har tid att göra en rejäl storstädning hemma och då kan man lämna över det tråkiga till Globalstäd Service.

Fördelarna med att anlita Globalstäd Service

Hos Globalstäd Service bryr vi oss om kunderna och vill alltid ha nöjda kunder, därför har vi också en ”nöjda kunder garanti”.
Genom att anlita storstädning Helsingborg kan du slappna av och lägga din tid på annat. Här sköter proffsen allt och ser till att du får ett skinande rent hem som är redo för hösttiden, våren eller sommaren.
Med mer än 500 nöjda kunder kan du förlita dig på att vi gör ett jobb där du som kund kommer att bli nöjd. Förutom alla våra nöjda kunder, är vi på Globalstädfirma stolta över att jobba miljövänligt. Vi använder oss endast av ekologiska och miljövänliga produkter och all städmaterial som används ingår alltid i städningen. Vi gör allt för att du som kund ska bli så nöjd som möjligt, med ett så rent hem som möjligt.
Vi har även ansvarsförsäkring om olyckan skulle vara framme och något oförutsägbart skulle hända. Detta för att skydda våra kunder och deras hem så mycket som möjligt och för att du som kund ska känna dig trygg med oss.
På Globalstäd Service sätter vi alltid våra kunder i fokus och ser till att de får det resultat de önskar.
Så passa på att slappna av i fåtöljen eller soffan medan vi sköter städningen!