Studenten börjar att närma sig för de som går ut gymnasiet i år, en dag som är väldigt speciell och som man kommer att minnas hela livet. Att då ge en presenten till personen som tar studenten en minnesvärd sak är något man på äldre dagar älskar. Jag själv fick ett otroligt fint armband av mina föräldrar som jag bär varje dag och som gör att jag också minns denna dag då jag själv tog studenten, hur den där pirriga känslan satt i hela dagen, frihetskänsla att nu ta ett stort kliv ut i arbetslivet. Att få känna sig vuxen.

Roliga tips och idéer

Det är otroligt svårt att komma på presenter att ge bort och inte minst en studentpresent så här kommer det lite tips på studentpresenter till kille & tjej. Varför inte ett graverat fodral till personens dator som denne kan bära med sig till och från jobbet. Eller vem vet, din son eller dotter kanske är en framtida skribent eller författare som åker land och rike och skriver på sin bok. Då är ett fodral den perfekta presenten. Vilket minne som kommer att uppskattas.

Eller varför inte ett guldarmband till henne? Det var det jag själv fick vilket jag älskar. Smycken bär verkligen med sig minnen och betyder oerhört mycket vare sig det är en present från din man, din förlovningsring eller ett armband i studentpresent.

Kanske en graverad klocka från Orrefors? En klocka är en tidlös och klassisk present att ge och något som uppskattas.

Att få hjälp med idéer till din vän eller familjemedlem studentpresent är en lättnad för studenten ska firas på bästa sätt och att gå ihop till en present är en bra sak istället för att komma med massa olika paket. Kika in och kolla tipsen på studentpresenter och börja planera vad just ni ska ge bort