I samarbete med stadhuset.se

Ett rent hem är viktigt för vår mentala hälsa. Att komma hem till ett rent och städat hem ger oss direkt ett inre lugn. Det är dock inte alltid vi har tid att städa hemmet själva och en del av oss tycker helt enkelt att städning är ett tråkigt måste.

Det innebär dock inte att du behöver leva i en ständig röra. Det finns många som erbjuder hjälp med hemstädning. Varför inte testa på att anlita en firma för hemstädning?

Tjänster inom hemstädning

Förutom en kvalitetssäkrad storstädning av din villa eller lägenhet kan du även få hjälp med strykning och tvätt.

I en storstädning ingår i korta drag rengöring av skåp, luckor, fläktar och synliga ytor. Soporna byts ut och slängs. Badkar, dusch och kakelväggar rengörs. Speglar rengörs med puts och trasa. Självklart sker även dammsugning i alla rum, där även ställen som uttag, lister och möbler dammsugs. Och det hela avslutas med att hemmet moppas.

Det är viktigt att du själv förmedlar till firman om du har speciella önskemål. Det viktiga är att du som kund är nöjd.

Garanti

Anlitar du en etablerad städningsfirma får du även nöjd kund-garanti. Skulle något missats eller om du av någon anledning är missnöjd med utförd tjänst ser firmor som Hemstädning Stockholm till att åtgärda det som missats.

Abonnemang

Välj mellan att anlita en firma för städning enstaka gånger eller prenumerera på ett abonnemang. Hos Hemstädning Stockholm kan du själv välja att anlita dem vid speciella tillfällen, veckovis städning eller exempelvis återkommande varje löningsfredag. Du bestämmer helt själv vad som passar dig och dina behov bäst.

Dessutom går det utmärkt att använda sig utav RUT-avdrag för tjänster som hemstädning. Många firmor sköter detta direkt med skatteverket om du önskar att använda dig utav ditt bidrag.