I samarbete med tandblekning.co

Vill du göra någonting extra för någon eller några i din familj? Kanske i samband med en födelsedag eller bara för att visa lite extra uppskattning? I så fall kan du ge bort en tandblekning i present. Fördelarna med tandblekning är att personen får ett friskare leende, vilket leder till bättre självkänsla. Idag är det faktiskt väldigt populärt med tandblekning både med hemmakit och på klinik. Du kan alltid börja med att ge bort ett hemmakit så din familjemedlem får testa på det själv. Det är faktiskt enklare än vad man kan tro. Köper du ett startkit får du med kompletta instruktioner och alla tillbehör som behövs.

Gör det till en familjedag

Vill du gå steget längre kan du ge tandblekning till hela familjen som en del av ett spa-kit. Spendera hela dagen med att ta hand om er själva och få lite kvalitetstid tillsammans på samma gång. Vissa behandlingar verkar på så lite som 20 minuter. Dessutom kan ni hjälpa varandra och se till så att det blir korrekt utfört. Vem vet? Kanske blir det ett återkommande inslag i er familj?

Vad finns det för olika typer av tandblekningsprodukter för hemmabruk?

Har du bestämt dig för att ge bort en tandblekning till en familjemedlem kan det vara klokt att läsa på om de olika typerna som finns. Den vanligaste produkten är nog tandblekningskitet där du får med en bettskena som du formar efter din mun. Du fyller den sedan med en gel och stoppar in i munnen under en viss tid. Det finns en rad olika startkit på marknaden. De andra varianterna som finns är blekningspennor och blekningsremsor. De är lite enklare varianter som passar om du bara vill ha tillfälligt vitare tänder. Om du vill ha ett mer permanent resultat rekommenderar vi istället startkitet med gel.